Website fotografie

Geef je website je eigen professionele look

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Dat geldt zeker voor de foto’s op je website. Met prachtige, gepersonaliseerde foto’s help ik ondernemingen zich nog beter te presenteren. Twee of drie professionele foto’s op je website maken al een groot verschil! Ik vertel je graag wat meer over website fotografie van Hansman Fotografeert.

Website fotografie: een upgrade van je site

Je website is het digitale visitekaartje van je bedrijf. Veel ondernemers investeren veel geld in de huisstijl: een logo, kleurenschema en opmaak. Maar uiteindelijk gebruiken ze standaardfoto’s als afbeeldingen. Foto’s die je ook ziet op andere websites en die weinig vertellen over jou als bedrijf. Zonde, want goede, unieke foto’s doen zo veel extra!

Foto’s die je speciaal laat maken voor je website, kunnen echt laten zien wie je bent. Ze kunnen jouw verhaal vertellen. Voorheen was een website voldoende om je te onderscheiden van de rest. Inmiddels draait het om wat je website te bieden heeft. Geef je website een upgrade met professionele foto’s!

Eerste indruk

Vaak is het eerste contactmoment met je bedrijf via je website. Mensen komen op je site terecht omdat ze op een product zoeken of omdat ze je naam kennen. Wat zien ze? De eerste indruk is cruciaal. Mooie visuals, zoals foto’s en video’s werken dan geweldig. Naast foto’s voor je website, maak ik ook bedrijfsfilms (https://www.hansmanfotografeert.nl/bedrijfsfilm-en-drone/), al dan niet met een drone. Natuurlijk is het mogelijk om een bedrijfsfilm te combineren met website fotografie. Ik denk graag met je mee.

Geef je bedrijf smoel

Wie zijn de mensen die jouw bedrijf vormen? Mooie foto’s van je personeel kunnen jouw bedrijf smoel geven. Daarmee win je het vertrouwen van je klanten, omdat ze zien wie je bent. Je kunt mooie portretten laten maken van de mannen en vrouwen die het werk verzetten, maar ik kan ze ook in hun werkomgeving fotograferen. Het mes snijdt aan twee kanten: je krijgt sprekende portretten die je kunt gebruiken voor bijvoorbeeld een ‘Over ons-pagina’ en tegelijkertijd krijg je mooie sfeerfoto’s van jouw bedrijf en de werknemers. Een fotoshoot met je personeel is prima te combineren met website fotografie. Geef je bedrijf een gezicht!

Hoe werkt website fotografie?

Het begint allemaal met een idee: wat wil je in beeld brengen? Sommige opdrachtgevers hebben een duidelijk beeld van wat ze willen. Anderen vragen mij om input. Alles is mogelijk. We gaan in gesprek en maken een plan. Als eenmaal duidelijk is wat de bedoeling is, plannen we een fotoshoot in. Natuurlijk maak ik de foto’s in de hoogste resolutie, maar uiteindelijk lever ik de foto’s af in een formaat dat geschikt is voor je website.

Joga van het hoogste niveau in Erm
Eén beeld zegt meer dan 1000 woorden

Nog mooier dan verwacht

Vaak hebben opdrachtgevers een bepaalde verwachting van de foto’s. De praktijk leert dat het resultaat vaak nog mooier is dan het oorspronkelijke idee. Benieuwd wat website fotografie van Hansman Fotografeert voor jouw website kan betekenen? Neem gerust contact met me op. Ik kom graag vrijblijvend kennismaken en met je brainstormen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!