Voordelige Bedrijfsfilm bij de drenth

‘Ik wil graag een bedrijfsfilm van het plaatsen van bijenkasten op supermarkten. Kan jij dat maken?’
Jazeker, was mijn antwoord op deze vraag, na een korte kennismaking waarin we het concept bespraken.

Bij de Drenth heeft een prachtig product ontwikkeld en dat heet Tuinhoning. Eigenaar Arjan Bouwhuis plaatst op het dak van de lokale supermarkt een bijenkast, en het volk vliegt uit om in de buurt honing te verzamelen. De honing wordt verkocht in de supermarkt. Het mes snijdt zelfs aan twee kanten, want de bijen bestuiven ook de bloemen van de tuinen in de buurt!

serie bedrijfsfilms van plaatsing bijenkasten

En de volgende vraag van Arjan aan mij was: ‘kan het ook een voordelige bedrijfsfilm worden? Het moet namelijk een hele serie worden! ‘ Heel begrijpelijk, want de kosten mogen de baten niet overschrijden. Daarom hebben we een format gemaakt waaraan elke reportage kan voldoen. Dat scheelt veel tijd in de montage, en in de voorbereiding. Bovendien kan ik in dit geval snel werken, omdat we geen extra licht gebruiken en ik de camera via een gimbal snel kan bedienen.

Uiteraard kostte de eerste film meer tijd, maar de tweede en derde rolden snel uit mijn computer. Een voordelige bedrijfsfilm is dus mogelijk! Wil je meer zien van de plaatsingen, of meer informatie?