foto en video voor DNN Groep: Dakdekkers met Passie

Sinds het begin van dit jaar geniet ik van een succesvolle samenwerking met de DNN Groep uit Emmen op het gebied van fotografie en videografie. Deze dakdekkersorganisatie staat bekend om hun professionele aanpak en innovatieve projecten, zowel klein als groot.

Centre Parcs De Huttenheugte: Een Bijzonder Project

Onlangs kreeg ik de kans om een gaaf project bij Centre Parcs De Huttenheugte in Dalen vast te leggen met foto en video. Deze opdracht bood een unieke gelegenheid om de veelzijdigheid van mijn vaardigheden te tonen. Van dronebeelden voor adembenemende overzichten tot opnames op ooghoogte voor herkenbare beelden, we brachten dit project tot leven.

Vakmanschap en Veiligheid

Het was inspirerend om te zien hoe effectief en veilig de vakmensen van DNN hun werk uitvoeren. Hun toewijding aan kwaliteit en veiligheid is bewonderenswaardig en zie je terug in elk project dat ze aangaan.

Met video breng je je bedrijf tot leven.

Studioportretten voor een Persoonlijke Touch

Naast projecten bouw ik ook een studio met een natuurlijke achtergrond, waarmee we prachtige portretten van hun medewerkers kunnen maken. Hierdoor krijgen klanten een beter beeld van de mensen achter het bedrijf.

Ben je nieuwsgierig naar de indrukwekkende projecten van DNN Groep? Bezoek hun website op https://dnn.nl/.

En als je op zoek bent naar een prachtige website, neem dan een kijkje op https://webba.nl/. Ik wil ook graag Webba bedanken voor hun hulp bij het tot stand brengen van deze samenwerking en voor de kans om hun website te vullen met schitterend beeldmateriaal. Samen zorgen we voor visuele impact!