Trouwen

Guido: Het leuke van een trouwreportage vind ik het zoeken en vinden van leuke momenten en details, die bij elkaar opgeteld de dag maken.

De dag van je leven, de foto’s die nooit kwijt zult raken geven een beeldverslag van een van de mooiste dagen uit jullie leven. Een dag vol mooie en onverwachte momenten, vrolijke mensen en veel sfeer. Dit moet je natuurlijk ook uitstraling op de trouwfoto’s. Daar help ik bij, door mijn gevoel te volgen en te spelen met het licht en compositie leg ik jullie dag op een creatieve en leuke manier vast. Je moet er natuurlijk wel je hele leven lang met plezier naar kunnen kijken.

Neem de tijd voor de foto’s

Als fotograaf ben ik meestal het langst aanwezig van iedereen. Daarom is het belangrijk dat jullie een goede klik met mij hebben. Tijdens het eerste gesprek voel je dit vaak al aan. Als het niet klikt moet je het ook niet gaan forceren. De kans is dan groot dat je, je tijdens de bruiloft gaat lopen irriteren wat je uiteindelijk weer terug ziet op de foto’s en dat wil je niet.

De juiste momenten

Voor een huwelijksfotograaf zijn er ongeschreven regels over de foto’s die je minimaal moet hebben na een huwelijk. Denk aan een foto van de kus, de ringen, bruidstaart en de eerste dans. De hele dag zit vol met deze belangrijke momenten en vaak zijn het momenten waar je zelf niet zo snel bij nadenkt.  Andere foto’s die je absoluut niet mag missen zijn bijvoorbeeld de ontroerde moeder van de bruid in de kerk, het staatsieportret van het bruidspaar, en natuurlijk de blije momenten die over de dag verspreid zijn. Maak vooral geen geforceerde foto’s. Denk vooral niet na dat je steeds gefotografeerd wordt. Ik neem het volledig uit handen en zal er voor zorgen dat jullie samen mooie foto’s krijgen waar jullie je hele leven blij mee zijn.

Ik zorg ervoor dat jij straalt!

Je wilt niet de hele dag bezig zijn met de trouwfoto’s die jij je leven lang te zien krijgt. Het is toch heerlijk om tijdens de dag van je leven te kunnen relaxen en te genieten wat er allemaal gebeurt. Je bent die dag natuurlijk op je mooist en ik weet het op het perfecte moment op de foto te zetten. Geef toe, niet iedereen staat er om te springen om op de foto te gaan. Daarom zal ik ervoor zorgen dat jullie je niet vervelend gaan voelen op jullie trouwdag en dat jullie volop kunnen genieten. Daar gaat het tijdens deze dag dan ook om.

Herinneringen zijn goud waard

Je hebt het vast al eens gehoord, maar het is echt zo. Herinneringen zijn goud waard. Het is de bedoeling dat je over 50 jaar nog plezier hebt van de trouwfoto’s. Als jullie straks 80 zijn en de trouwfoto’s bekijken met je kleinkinderen, is het toch wel fijn als het mooie foto’s zijn en je er prettig bij voelt. Daarnaast zijn jullie trouwfoto’s het enige tastbare dat jullie overhouden aan de dag van je leven.

Daarom zeg ik altijd: het leuke van een trouwreportage vind ik het zoeken en vinden van leuke momenten en details, die bij elkaar opgeteld de dag maken.