Training en workshop

Ik deel mijn kennis over fotografie graag. In het aanbod van Hansman Fotografeert zit een Workshop Fotografie Basis en een workshop portretfotografie. Wil je een andere training of persoonlijke begeleiding? Neem gerust contact op!

Leren door het te doen

De fotografie workshops zijn voor de hobbyist en professional die meer uit zijn camera en uit zichzelf wil halen. Na elke workshop mag je foto’s insturen voor feedback en is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Dat doen we op een besloten pagina, waarop je kunt nagenieten van elkaars werk.

fotografie workshop basis

Heb je een nieuwe camera? Wil je graag beter leren fotograferen? Dan is deze workshop van Hansman Fotografeert echt iets voor jou, want trainen is leren. Na afloop ben je zo snel dat je geen foto meer mist, en weet je hoe je krachtige foto’s maakt.

De onderwerpen en locaties zijn afwisselend en in overleg met de groep. Bijvoorbeeld: portretfotografie, landschapsfotografie, actie- en sportfotografie, huisdieren, macro- en close-up, en meer.

De techniek en het instellen van de camera komen spelenderwijs aan de orde. Onderstaand voorbeelden van foto’s gemaakt tijdens de training.

Inschrijven

Workshop portretfotografie

De workshop begint met een een korte uitleg van de belangrijkste principes van portretfotografie. Maar portretfotografie is vooral mensenwerk! We gaan veel oefenen op het samenspel met het model om leuke spontane foto’s te maken. Afhankelijk van de weersomstandigheden doen we dat binnen in de studio of buiten met natuurlijk licht en omgevingslicht.

Op dit moment staat er nog geen workshop in de planning.

Teams en maatwerktrainingen

Voor bedrijven en scholen verzorgen we gezellige en goed verzorgde workshops. Daarnaast leveren we trainingen  op maat en camera advies op jouw bedrijfslocatie, zodat je zelf de fotografie voor je website en drukwerk kunt verzorgen.