Over

Wat ik ook doe of waar ik ook ben, de camera is altijd binnen handbereik. Er zijn altijd mooie momenten om vast te leggen. Speciaal licht, bijzondere luchten, speciale mensen of gebeurtenissen. Ik leg het graag vast.

Bewegen

Hoe je mij het beste typeert? Ik houd van sporten (tennis zit in m’n genen), van de bergen en van strand en zee. Met skiën combineer ik de liefde voor sport en bergen. Mijn vakanties zijn in de bergen of aan zee. Texel is mijn favoriete eiland.

Tennis en skiën dus, maar longboarden en fietsen doe ik ook. Tegenwoordig wandel ik regelmatig. Sinds kort is ons gezin namelijk uitgebreid met hond Reus. Een Drentsche Patrijs, die graag meters maakt – en ik loop mee.

Hansman Fotografeert - Guido Hansman
Guido Hansman

Schieten met licht

Schieten met de camera, het is mijn werk geworden. Ik doe het met passie en creativiteit. Van fotoshoots tot droneopnames, 360-gradenfotografie en hoogtefotografie. Geschoten met de beste apparatuur. Voor het beste resultaat. 

Met mensen

Ik kom op veel plekken, in veel verschillende situaties. Bij een opening. Bij evenementen. Ik ken huizen van binnen en buiten door de makelaarsfotografie. Fotoshoots op locatie of in de eigen studio. Een leuk onderdeel van het werk, alle mensen die ik ontmoet. 

Lesgeven

Werken met mensen vind ik leuk. Van oorsprong ben ik gymdocent en tennistrainer. Het onderwijs kruipt waar het niet gaan kan. Nu ik fotograaf ben geef ik fototrainingen en workshops. Voor de trainingen heb ik een aantal fotogenieke locaties uitgezocht en werk ik met een set modellen. Die sessies zijn erg leuk om te doen. Zo kan ik m’n vakkennis delen.