websitefotografie Restaurant De Kamer

Iets wat ik graag doe is samenwerken aan een project met meerdere partijen. In dit geval benaderde websitebouwer Marq Media mij voor een project met Restaurant Galerie De Kamer in Emmen. De website van het restaurant was aan vervanging toe en daar hoort natuurlijk nieuwe websitefotografie bij. En daar bleef het niet bij. Ook vroegen ze me een virtual tour te maken, zodat iedereen vanaf de computer of mobiel het authentieke karakter van het pand kan zien. Over de vraag of ik aan het project wilde meewerken, hoefde ik niet lang na te denken!

virtual tour

Eenmaal op locatie begonnen we met de virtual tour. Wat is dat eigenlijk, een virtual tour? Dat is een serie 360 graden foto’s die aan elkaar gekoppeld is met linkjes. Dat betekent dat je het restaurant virtueel binnen kan lopen en van ruimte naar ruimte kan klikken, scrollen en draaien. Geen gek idee voor een restaurant dat ook een galerie is. Kijk en geniet!

gastvrijheid

Op voorhand hadden we afgesproken dat de gastvrije sfeer en de ambiance van het restaurant op de overige foto’s centraal zouden komen te staan. Ook was het belangrijk dat de producten, zoals de lunch, high tea, diner en bezorgservice goed naar voren zouden komen op de foto’s. Marqmedia had er zelfs een moodboard voor gemaakt. En dát maakt het voor mij zo interessant om samen te werken. Je leert van elkaar en stimuleert elkaar tot een mooier resultaat te komen.

En dat is gelukt! Bert Lasker van Marq Media noemt de website een pareltje. Is jouw website ook toe aan nieuwe websitefotografie?