Lancering Hansman Fotografeert

Na 10 jaar ga ik verder onder een nieuwe bedrijfsnaam en met een nieuwe website! Hansman Fotografeert is het geworden. Waarom? De oude naam Hansman Foto en Beeldwerk had toch iets te veel associatie met het maken van drukwerk. En dat is niet wat ik de hele dag doe. Ik fotografeer: portretten, vanuit de lucht, op jouw evenement, 360 graden in de rondte voor Google Street View, Kortom voor jouw bedrijf. Dat moest natuurlijk gevierd worden.

hansmanfotografeert opening
Bij de lancering hoort een korte uitleg. Niet alleen van mij, maar ook van webbouwer Wieswies en grafisch vormgever Vormzinnig.

Website met frisse kleuren en minder tekst

Eén van de principes waar ik het met Géke Mennink en Jeroen Wester van Wieswies snel over eens was: het moet een echte ‘fotografenwebsite’ worden. Dat is in mijn ogen prima gelukt, ik ben er heel blij mee. De foto’s doen het werk.

Voor de kleuren en het logo hebben we Remko van Rijthoven van Vormzinnig ingeschakeld. Grafische vormgeving is een vak apart. Remko kwam met 3 prototypes van logo’s, lettertypen en kleuren. De keuze is op dit ontwerp gevallen, omdat het speels en hip is. Het logo met een zacht kader en een scherp oog wijst op mijn manier van fotograferen met veel focus.

Vanaf deze plek bedank ik iedereen die een steentje heeft bijgedragen aan de website en alle aanwezigen op de bitterballenborrel bij Growing Emmen.