Hoogtefotografie bij de Aeldermeul

Hoe krijgt jouw zaak de aandacht de aandacht die het verdient? Je doet er alles aan om je website, Facebook, LinkedIn profiel en dergelijke interessant en up-to-date te houden. Maar dat is niet altijd genoeg! Hoogte fotografie en 360 graden fotografie kunnen helpen.

Het Drentse Landschap

Dat realiseert de stichting Het Drentse Landschap zich maar al te goed. In 2018 namen zij ‘Jantina Helling’, de molen in Aalden ofwel de Aeldermeul, over van de gemeente Coevorden. Zo’n prachtig object moet goed in beeld gebracht worden, zodat passanten en andere geïnteresseerden een duidelijke indruk krijgen van de molen, zelfs als deze gesloten is!

360-graden fotografie voor het interieur

Beelden blijven langer hangen dan tekst. Dat is een ding dat zeker is. Daarom hebben we afgesproken om zowel 360 graden fotografie voor het interieur, als een dronevideo voor de buitenzijde te maken. Bijkomend voordeel is dat de 360 gradenfoto’s perfect voor Google Street View te gebruiken zijn.

Hoogtefotografie en video

Alleen vanuit de hoogte is het mogelijk zo’n groot en hoog gebouw in één keer goed weer te geven. Vanaf 50 meter hoogte is zowel de molen als de omgeving goed zichtbaar. Daarmee blijft de drone binnen de wettelijke grenzen van de hoogtefotografie en video.

Droneopname Aelder Meul Jantina Hellling