Fotoshoot suikerunie

Hoe leuk is het om een gave locatie op te zoeken en met een stel energieke jongelui een fotoshoot te doen? We kozen voor het voormalige gebouw van de Suikerunie in Groningen. Het heeft een bijzondere sfeer. Het licht is er prachtig, de ruimte is enorm, en het is oud industrieel: kortom heel fotogeniek. Samen met mijn collega Meike Molenaar gingen we op pad.

fotoshoot met beweging

Voor deze fotoshoot zocht ik vooral naar modellen met een chique uitstraling die zich sierlijk kunnen bewegen. In zo’n groot gebouw vind ik dat belangrijk. De ruimte moet echt gevuld worden, zonder heel erg in te zoomen op het model.

Naam mijn mening hebben Sophie, Manon en Pien het fantastisch gedaan! Bedankt meiden.

organisatie

Zonder een plan kom je nergens, dus ook niet met een fotoshoot. Mijn collega Meike Molenaar vroeg me een paar maanden geleden of ik belangstelling had om in de oude Suikerunie in Groningen te ‘shooten’. Daar twijfelde ik geen moment aan. Natuurlijk wil ik dat. Nieuwe inspiratie opdoen en mezelf op scherp zetten, dat is alleen maar goed.

Samen met Meike en styliste Mischa de Zeeuw hebben we alle modellen geregeld, leuke moodboards gemaakt en de ruimte gereserveerd. De dag verliep daarom zonder problemen. Hoogstens de tijd, want die vloog voorbij.

Ik wil ook een fotoshoot

Dat kan natuurlijk! Met evenveel tijd en aandacht bespreken we jouw wensen. Meer informatie en prijzen vind je hier.