Fotoshoot in emmen

Naast alle zakelijke fotografie vind ik het ook heerlijk om met koppels, gezinnen en families op pad te gaan. Hieronder zie je een reportage ‘achter de schermen’ van een Fotoshoot in Emmen bij de Rietplas.


Rietplas Emmen veelzijdige fotolocatie

Bij de Rietplas vind ik zoveel variatie in goede fotolocaties dat het bijna niet mis kan gaan. Ja, als het gaat regenen, dan heb je een probleem, maar verder niets dan goeds! Het gebied heeft water, verre uitzichten, een steiger, strand, en zelfs bos op loopafstand. Ook met verschillende tijden op de dag, als de zon anders staat, kan ik mijn positie wisselen en mooie foto’s maken. Mijn persoonlijke favoriet is ’s avonds op het strand of op de steiger fotograferen met tegenlicht. Dat is heel sfeervol.

Julia Kroezen was er deze keer bij om me te assisteren, en om zelf een leuke serie te maken. En ik ook van haar :-). Hartstikke leuk Julia, dankjewel. Ik zal de foto’s goed gebruiken!

En de klant? Die was blij met de foto’s. Opa en oma kunnen weer een mooie nieuwe foto aan de muur hangen. We hadden vooraf afgesproken wat de bedoeling is. Dan houd ik daar rekening mee, zodat de foto ook in de juiste lijst past.

Wil je ook op de foto? Het kan zowel binnen als buiten. Neem contact, dan plannen we snel een datum.