Ervaringsverhalen voor nhl stenden

NHL Stenden Hogeschool heeft een prachtige manier gevonden om studenten, afgestudeerden en docenten aan het woord te laten. Namelijk met interviews waarin ze hun ervaringsverhaal vertellen.
Heel nuttig voor geïnteresseerde studenten die zo te weten komen hoe het er werkelijk aan toe gaat in een opleiding.

Daar hoort natuurlijk ook een leuke foto bij die net iets meer laat zien van de geïnterviewde. Dat kan een stukje privé zijn, of de stageplaats en soms de school. Lekker afwisselend dus. Leuk om zo’n samenwerking te hebben.

Sprekende portretten

Mooie portretten komen niet vanzelf tot stand. Voor aanvang van de shoot maken we een belafspraak om de details door te spreken, zodat foto daadwerkelijk iets toevoegt aan het verhaal. Maar dat niet alleen, want de geportretteerde moet zich ook helemaal thuis voelen en herkennen in de foto.

Zo komen we de ene keer tot een foto in de privésfeer die iets zegt over de persoon, en de volgende keer op een stage- of werkadres.

Samenwerking

De afdeling communicatie gaat vervolgens met de foto’s aan het werk om ze goed in het verhaal te plaatsen en gebruiksklaar te maken voor social media. Tenslotte is het de bedoeling om toekomstige studenten te enthousiasmeren voor voor een studie bij NHL Stenden.