Fotoshoot

een fotoshoot voor jou

Ik sta niet zomaar met de camera voor je neus als je een afspraak maakt voor een fotoshoot. Eerst wil ik graag overleggen hoe we het aanpakken, en in welke stijl je graag op de foto wilt. Of met wie allemaal, want voor een groepsfoto wil ik ook graag horen wat je verwacht.

Misschien ben je onzeker voor de fotoshoot. Dat kan ik me goed voorstellen, want je staat waarschijnlijk niet dagelijks voor de camera. Dan nemen we extra ruim de tijd kennis te maken en vinden we een manier waarop jij natuurlijk op de foto staat.

Voor een fotoshoot kom ik graag bij je thuis of op een locatie naar keuze. Heb je zelf geen specifieke locatie op het oog? Ik heb in de regio een aantal favoriete plekken waar we foto’s kunnen maken of we maken foto’s in mijn studio op het Waanderveld in Emmen.

werkwijze

Na de fotoshoot ben je natuurlijk nieuwsgierig naar het resultaat! Daarom pak ik de foto’s zo snel mogelijk aan, en zorg dat je uit een ruime selectie van 20 – 40 foto’s kunt kiezen. Je kunt ze bekijken en bestellen via een link naar een webshop met diverse producten, zoals afdrukken, downloads, canvas en aluminium dibond.

Waar kan ik de foto’s voor gebruiken

Dat is helemaal aan jou. Ik maak de foto’s voor jou, wil jij ze posten op Instagram of juist een mooi canvas te laten printen? Het kan allemaal. Ik help graag bij het vervullen van je wensen om mooie foto’s te schieten. Ik laat je daarom altijd stralen op de foto’s. Je moet er natuurlijk wel met veel plezier op terug kunnen kijken en je er niet voor hoeven te schamen. Niet een week na de schoot maar ook niet na een aantal jaren.

De kosten

De kosten voor fotoshoot zijn opgebouwd uit drie onderdelen.

 1. De prijs voor het pakket. Ik gebruik twee pakketten: het Standaardpakket en het Luxepakket (zie onder). Het luxepakket duurt iets langer, en daardoor heb je meer mogelijkheden om groepen en settings af te wisselen. De tijd is hierin bepalend: na een uur fotograferen wordt het automatisch een Luxepakket. Beide pakketten zijn inclusief een besteltegoed dat voldoende is om enkele foto’s te laten afdrukken, of te downloaden. Dat kan voor jou voldoende zijn.
 2. De kosten voor de afdrukken of de digitale fotobestanden. De foto’s kan je bestellen en afdrukken in de webshop. Niet goedkoop, maar wel topkwaliteit! Een andere mogelijkheid is het kopen van alle foto’s. De prijs van 20 foto’s bedraagt €75,- en 40 foto’s komen op €100,-. Neem contact met me op als je kiest voor het kopen van de foto’s, bestel ze dan niet in de webshop.
 3. Reiskosten á €0,35 per kilometer breng ik in rekening vanaf 10 km.

Duurt jouw fotoshoot langer, of wil je een reportage van een evenement, dan overleggen we wat er moet gebeuren en wat de prijs is. Maatwerk dus.

Wil je meer weten over hoe ik een fotoshoot aanpak? Lees meer …

Standaardpakket
een goede basis
145
 • Fotosessie 45-60 minuten
 • Locatie in overleg
 • Retoucheren, verbeteren foto’s
 • € 12,50 besteltegoed
Luxepakket
de uitgebreide versie
190
 • Fotosessie 60-90 minuten met voldoende tijd voor omkleden en zelf bijwerken make-up
 • Locatie in overleg
 • Eventueel in de studio
 • Meer (groeps-) opstellingen
 • € 15 besteltegoed

(prijzen inclusief BTW)