Fotoshoot

een fotoshoot voor jou

Ik sta niet zomaar met de camera voor je neus als je een afspraak maakt voor een fotoshoot. Eerst wil ik graag overleggen hoe we het aanpakken, en in welke stijl je graag op de foto wilt. Of met wie allemaal, want voor een groepsfoto wil ik ook graag horen wat je verwacht.

Misschien ben je onzeker voor de fotoshoot. Dat kan ik me goed voorstellen, want je staat waarschijnlijk niet dagelijks voor de camera. Dan nemen we extra ruim de tijd kennis te maken en vinden we een manier waarop jij natuurlijk op de foto staat.

Voor een fotoshoot kom ik graag bij je thuis of op een locatie naar keuze. Heb je zelf geen specifieke locatie op het oog? Ik heb in de regio een aantal favoriete plekken waar we foto’s kunnen maken of we maken foto’s in mijn studio op het Waanderveld in Emmen.

werkwijze fotoshoots

Na de fotoshoot ben je natuurlijk nieuwsgierig naar het resultaat! Daarom pak ik de foto’s zo snel mogelijk aan, en zorg dat je uit een ruime selectie van 20 – 30 foto’s kunt kiezen. Je kunt ze bekijken en bestellen via een link naar een webshop met diverse producten, zoals afdrukken, downloads, canvas en aluminium dibond.

Waar kan ik de foto’s voor gebruiken

Dat is helemaal aan jou. Je mag ze posten op Instagram en alle social media of een mooi canvas laten printen! Het kan allemaal. Ik help graag bij het vervullen van je wensen om mooie foto’s te schieten. Ik laat je daarom altijd stralen op de foto’s. Je moet er natuurlijk wel met veel plezier op terug kunnen kijken en je er niet voor hoeven te schamen. Niet een week na de schoot maar ook niet na een aantal jaren.

De kosten

De kosten voor fotoshoot zijn opgebouwd uit drie onderdelen.

 1. De prijs voor het pakket. Ik gebruik twee pakketten: het Standaardpakket en het Luxepakket (zie onder). Het luxepakket duurt iets langer, en daardoor heb je meer mogelijkheden om groepen en settings af te wisselen. De tijd is hierin bepalend: na een uur fotograferen wordt het automatisch een Luxepakket. Beide pakketten zijn inclusief een besteltegoed dat voldoende is om enkele foto’s te laten afdrukken, of te downloaden.
 2. De foto’s kan je nabestellen en afdrukken in de webshop. Niet goedkoop, maar wel topkwaliteit! De fotoshoot is inclusief digitale bestanden, dus zelf nabestellen bij een fotoservice naar keuze kan ook.
 3. Reiskosten á €0,40 per kilometer breng ik in rekening vanaf 10 km.

Duurt jouw fotoshoot langer, of wil je een reportage van een evenement, dan overleggen we wat er moet gebeuren en wat de prijs is. Maatwerk dus.

Wil je meer weten over hoe ik een fotoshoot aanpak? Lees meer …

Standaardpakket
een goede basis
245
 • Fotosessie 45-60 minuten
 • Locatie in overleg
 • Inclusief 20 digitale foto’s
 • € 12,50 besteltegoed
Luxepakket
de uitgebreide versie
325
 • Fotosessie 60-90 minuten met voldoende tijd voor omkleden en zelf bijwerken make-up
 • Locatie in overleg
 • Inclusief 30 digitale foto’s
 • Meer (groeps-) opstellingen
 • € 15 besteltegoed

(prijzen inclusief BTW)

Nieuwgierig naar mijn fotoshoots?

Bekijk een paar voorbeelden op Instagram of facebook.