trouwreportage: De Bruiloft van Dirk en Liesbeth

Op een stralende dag met prachtig weer voltrok zich de langverwachte bruiloft van Dirk en Liesbeth. Het bruidspaar koos voor twee betoverende locaties om hun liefde te bezegelen, en ik had de eer om van hun speciale dag een mooie trouwreportage te maken.

trouwreportage in emmen en zuidwolde

De festiviteiten begonnen bij Molen Zeldenrust in Zuidbarge, een historische molen die al generaties in de familie van Liesbeth is. Hoewel de binnenkant van de molen een uitdaging was wat betreft lichtomstandigheden, wist ik met zorgvuldig geplaatste lampen een sfeervolle ambiance te creëren. Dit zorgde voor een unieke sfeer die perfect paste bij het liefdeskoppel.

Dirk en Liesbeth genoten van de fotosessie, en dit was niet verwonderlijk, aangezien ze beiden zijn opgegroeid met deze prachtige molen als achtergrond voor hun jeugdherinneringen.

Na deze prachtige start begaven we ons naar de trouwlocatie Narline in Zuidwolde, een magische plek midden in het groen. Het zachte zonlicht zorgde voor een sprookjesachtige atmosfeer, en Dirk en Liesbeth straalden in hun bruidskleding. Met behulp van een drone kon ik enkele indrukwekkende overzichtsfoto’s en een creatieve proostfoto van bovenaf maken.

Het bruidspaar koos ervoor om de dag zo natuurlijk mogelijk te beleven, zonder al te veel regie. Dit resulteerde in prachtige, authentieke beelden die de echte emoties en momenten van hun dag vastlegden.

Ik wens Dirk en Liesbeth een leven vol liefde en geluk toe. Moge de foto’s die ik heb gemaakt hun speciale dag voor altijd vastleggen en de herinneringen aan deze magische bruiloft levendig houden. Het was een eer om deel uit te maken van hun onvergetelijke dag.

Wil je meer zien van mijn trouwfotografie? Klik dan hier.