Fotograaf in Emmen

Hansman Fotografeert: Fotograaf Emmen

Als jij opzoek bent naar een professionele fotograaf in Emmen en omstreken, dan is Hansman Fotografeert de beste keuze voor jou. Voor zowel zakelijk als particuliere shoots ben je bij Hansman Fotografeert aan het goede adres. Hansman is met name bezig voor bedrijven, zoals bedrijfsfilm, fotografie en 360 graden fotografie. Daarnaast maakt Hansman met veel tijd en aandacht portretten en reportages voor jou en jouw bedrijf.

Bedrijfsfotografie rondom emmen

In de omgeving van Emmen in Hansman Fotografeert erg actief. Langs bedrijven die Hansman hebben ingehuurd om foto en video materiaal te maken te realiseren. Het ene moment staat hij in een weiland in Emmen met een drone, om een reportage te maken van het plaatsen van een bijenkast. Het andere moment staat hij een studio op te zetten om portretfoto’s te schieten van medewerkers.

Bedrijfsfotografie vraagt om scherp te zijn en om mee te denken met de klanten. Klanten willen mooi werk zien en binnen een redelijk geleverd hebben. Hansman Fotografeert adviseert in vormgeving, sfeer, aanpak en kleuren. Er is ook steeds meer keuze in de soorten en manieren van het vastleggen. Er is namelijk te kiezen voor fotografie, een serie foto’s, 360 graden fotografie of video. Met name in video materiaal is steeds meer vraag.

Fotoshoot in Emmen

Naast zakelijke fotografie vindt Hansman Fotografeert het ook heerlijk om stelletjes, familie’s en gezinnen op de foto te zetten. Bij de Grote Rietplas in Emmen is erg veel variatie in goede fotolocaties. Het kan bijna niet misgaan, alleen als het regent. Het gebied bij de Grote Rietplas in Emmen heeft verre uitzichten, een steiger, water, strand en zelfs een bos op loopafstand. Met verschillende tijden op de dag valt er te spelen met de belichting voor de foto’s. Zoals als de zon onder gaat, als de zon anders staat kunnen posities gewisseld worden om mooie foto’s te maken.

Trouwfotografie

De dag van je leven, door de fotograaf uit Emmen vastgelegd speciaal voor jou: trouwfotografie. Een dag vol mooie en onverwachte momenten met vrolijke mensen en veel sfeer. Hansman helpt je hierbij, door gevoel te volgen en dor te spelen met licht en compositie. Zo wordt jouw dag op een creatieve en leuke manier vastgelegd. Je moet er natuurlijk je hele leven lang met een plezier naar terug kunnen kijken.

Guido Hansman: fotograaf uit Emmen

Wil jij jouw bedrijf in foto of video gerealiseerd hebben? Of wil jij een nieuwe foto aan de muur van je gezin of familie? Hansman Fotografeert helpt je hier bij. Neem vrijblijvend contact op via de mail info@hansmanfotografeert.nl of stuur een berichtje of belletje naar 0620351665.