360-graden fotografie

Bezoek de Open Dag van Terra Emmen.

Wil je jouw bedrijf, school of pand aantrekkelijk en origineel presenteren? Of wil je mensen een virtuele tour geven door je gebouw? Met onze 360 graden foto’s zet je jouw bedrijf, winkel of school pas echt goed in de etalage. Ik leg je graag wat meer uit over 360 graden fotografie en hoe Hansman Fotografeert je hierbij kan helpen.

Wat is 360 graden fotografie?

360 graden foto’s worden ook wel panoramafoto’s genoemd. Bij 360 graden fotografie wordt alles wat in een straal van 360 graden rond een bepaald punt te zien is, vastgelegd. De foto’s vormen uiteindelijk één geheel, zodat je als virtuele bezoeker om je heen kunt kijken alsof je echt ergens staat. Dit type foto’s geven een geweldige visuele indruk van een bepaalde plek. Vandaar dat veel bedrijven, musea, scholen en andere instanties panoramafoto’s gebruiken om zich te presenteren.

Een voorbeeld: bezoek de Open Dag van Terra Emmen

Het bovenstaande voorbeeld van 360 graden fotografie is een gedeelte van de Open Dag die ik voor Terra Emmen heb gemaakt. Reken maar dat ouders en kinderen graag hun toekomstige school willen bekijken! Met een 360-graden tour kan dat lekker in je eigen tempo en volgens je eigen route. Onderweg kom je informatieve filmpjes, tekst vakken en foto’s tegen. In deze virtual tour (= serie gekoppelde foto’s) zit zelfs een leuke puzzel verwerkt. Zelf-ontdekkend leren heet dat.

De kwaliteit van de foto’s is uitzonderijk hoog omdat ik geen ‘one-shot camera’ gebruik, maar de 360-gradenfoto’s samenstel uit een hele serie. Scroll en zoom maar eens door de bovenstaande Virtual Tour! Het meerwerk betaalt zich terug door de ‘wauw-factor’.

In dit geval hebben we ervoor gekozen om de tour in vier overzichtelijke hoofdstukken te verdelen. Bekijk ‘m hier, en lees meer informatie over de totstandkoming en de leuke samenwerking met Terra Emmen.

360-graden fotografie voor Webba

Havezate De Oldengaerde Dwingeloo laat een gave combinatie zien van een virtual tour en film! lees meer

Limburgia

Galerij Restaurant De Kamer Emmen

Beter dan Google Street View

Een betere vermelding op Google Street View, zoals Limburgia, Derksen en Derksen, of Webba? Met op maat gemaakte 360-graden fotografie staat je bedrijf er mooier op vergeleken met de standaardfoto van Google Street View.

Bijna iedereen gebruikt Google Street View om bedrijven en andere gebouwen voorafgaand aan een bezoekje te bekijken. Hoe staat jouw bedrijf erop? Met op maat gemaakte 360 graden fotografie staat je bedrijf er altijd mooier op dan met de standaardfoto van Google Street View. Dat komt doordat we de fotoshoot plannen op een moment dat je bedrijf er op z’n mooist uitziet. Je bent dus niet afhankelijk van het ‘Google wagentje’ dat eens in de paar jaar langs rijdt, vaak op een regenachtige dag. Bovendien is de kwaliteit die Hansman Fotografeert levert met 360 graden fotografie, vele malen hoger. Wij kunnen alles naar onze hand zetten, zodat alles aan je presentatie klopt.

Hoogste kwaliteit, meer interactie

Door de techniek die ik gebruik, kan de kijker op de mooiste details inzoomen en in hoge resolutie door de hele ruimte scrollen. Je creëert daarmee interactie tussen de kijker en de website. Je geeft de kijker zelfs de mogelijkheid een virtuele tour door jouw gebouw of winkel te maken. Deze interactie verlaagt de drempel om daadwerkelijk contact op te nemen. De kans dat de kijker een bezoeker van jouw bedrijf wordt is volgens Google Street View 50% groter dan zonder een mooie 360 graden foto. Maar vooral: je geeft je bezoeker een perfecte indruk van jouw gebouw.

Google Streetview Trusted keurmerk

Ik mag mezelf met trots plaatsen in de rij van ‘Google Street View Trusted’ fotografen voor 360 graden fotografie. Daarvoor heb ik een portfolio moeten inleveren die vervolgens beoordeeld is door Google. Alleen inzendingen die voldoen aan kwaliteitseisen van Google krijgen dit Streetview-keurmerk. Het is dan ook een keurmerk waar ik erg blij mee ben!

Bekijk mijn portfolio

Over de jaren heen heb ik een uitgebreide portfolio opgebouwd. Een foto zegt meer dan duizend woorden, dus ik nodig je uit om een kijkje te nemen in mijn lange lijst met projecten. Laat je inspireren! En natuurlijk denk ik graag met je mee als je zelf 360 graden foto’s wilt laten maken. 

Over Hansman Fotografeert

Hansman Fotografeert is gevestigd in Emmen, maar ik ben actief in onder andere heel Drenthe, Overijssel en Groningen. Ik werk samen met talloze bedrijven, instanties, scholen en particulieren in Emmen en ver daarbuiten. Mijn specialiteiten, naast 360 graden fotografie, zijn onder andere bedrijfsfotografie, fotoshoots, bruidsfotografie en websitefotografie. Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met op.

360 graden fotografie van Hansman Fotografeert:

  • De hoogste kwaliteit
  • Meer interactie
  • Virtuele tour
  • De beste presentatie
  • Google Streetview Trusted keurmerk